Предсједница Републике Српске упутила честитку поводом 28 година рада Радио-телевизије Републике Српске

18/04/2020

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом 28 година постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске, упутила је честитку руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у тој медијској кући.

“Током непуне три деценије постојања и рада РТРС-а, захваљујући разноврсном програмскoм садржају и професионалном извјештавању јавности о свим најважнијим догађајима у Републици Српској, региону и свијету, оправдала је епитет кредибилног јавног емитера и остала незаобилазан извор информисања.

Улога Радио-телевизије Републике Српске изузетно је  значајна  у  овом тешком времену када се Републикa Српскa суочава се великим изазовима пандемије корона вируса, дајући допринос преданим радом, правовременим и  квалитетним  информисањем јавности, као и успјешном реализацијом  наставе основних школа на један сасвим нови начин посредством телевизије.

Желим вам пуно успјеха у животу и раду,  да успјешно наставите развој јавног сервиса и одговорите на захтјеве професије“, наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.