Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom 28 godina rada Radio-televizije Republike Srpske

18/04/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 28 godina postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske, uputila je čestitku rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u toj medijskoj kući.

“Tokom nepune tri decenije postojanja i rada RTRS-a, zahvaljujući raznovrsnom programskom sadržaju i profesionalnom izvještavanju javnosti o svim najvažnijim događajima u Republici Srpskoj, regionu i svijetu, opravdala je epitet kredibilnog javnog emitera i ostala nezaobilazan izvor informisanja.

Uloga Radio-televizije Republike Srpske izuzetno je  značajna  u  ovom teškom vremenu kada se Republika Srpska suočava se velikim izazovima pandemije korona virusa, dajući doprinos predanim radom, pravovremenim i  kvalitetnim  informisanjem javnosti, kao i uspješnom realizacijom  nastave osnovnih škola na jedan sasvim novi način posredstvom televizije.

Želim vam puno uspjeha u životu i radu,  da uspješno nastavite razvoj javnog servisa i odgovorite na zahtjeve profesije“, navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.