Предсједница Републике Српске упутила честитку поводом 27 година постојања и рада РТРС-а

18/04/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом 27 година  постојања и рада, упутила је честитку генералном директору Радио-телевизије Републике Српске Драшку Милиновићу.

„Вама, руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у Радио-телевизији Републике Српске, честитам двадесет и седму годишњицу постојања и успјешног рада.

Телевизија Републике Српске непуне три деценије предано гради углед, захваљујући професионалном, објективном и правовременом извештавању јавности о свим најважнијим догађајима у Републици Српској, региону и свијету и даје немјерљив допринос афирмисaњу и јачању Републике Српске.

РТРС, чији је задатак да информише и образује, али и да представља институцију, има посебну улогу у друштвеном, културном и политичком животу Републике Српске. Сматрам да сте у досадашњем периоду професионално, у духу новинарске етике, одговорили задатку.

Желим да Телевизији Републике Српске будућност донесе још већу гледаност, кадровско јачање и техничко осавремењавање, као и много признања и награда којима ћете оправдати епитет кредибилног јавног емитера“, наводи се честитки предсједнице Цвијановић.