Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom 27 godina postojanja i rada RTRS-a

18/04/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 27 godina  postojanja i rada, uputila je čestitku generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću.

„Vama, rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u Radio-televiziji Republike Srpske, čestitam dvadeset i sedmu godišnjicu postojanja i uspješnog rada.

Televizija Republike Srpske nepune tri decenije predano gradi ugled, zahvaljujući profesionalnom, objektivnom i pravovremenom izveštavanju javnosti o svim najvažnijim događajima u Republici Srpskoj, regionu i svijetu i daje nemjerljiv doprinos afirmisanju i jačanju Republike Srpske.

RTRS, čiji je zadatak da informiše i obrazuje, ali i da predstavlja instituciju, ima posebnu ulogu u društvenom, kulturnom i političkom životu Republike Srpske. Smatram da ste u dosadašnjem periodu profesionalno, u duhu novinarske etike, odgovorili zadatku.

Želim da Televiziji Republike Srpske budućnost donese još veću gledanost, kadrovsko jačanje i tehničko osavremenjavanje, kao i mnogo priznanja i nagrada kojima ćete opravdati epitet kredibilnog javnog emitera“, navodi se čestitki predsjednice Cvijanović.