Предсједница Републике Српске разговарала са предсједником Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске

13/09/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са предсједником Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Недељком Митровићем.

На састанку је разговарано о унапређењу положаја ових категорија становништва, као и о раду организације, те њиховим наредним активностима.

Предсједница Цвијановић је током састанка истакла да ће институције Републике Српске наставити да раде на побољшању положаја породица погинулих бораца и свих борачких категорија, кроз консултације и отворен дијалог са представницима удружења проистеклих из Одбрамбено – отаџбинског рата.

Предсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске, Недељко Митровић, овом приликом се захвалио предсједници Цвијановић на пријему, као и на досадашњој подршци активностима организације.