Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa predsjednikom Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske

13/09/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa predsjednikom Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljkom Mitrovićem.

Na sastanku je razgovarano o unapređenju položaja ovih kategorija stanovništva, kao i o radu organizacije, te njihovim narednim aktivnostima.

Predsjednica Cvijanović je tokom sastanka istakla da će institucije Republike Srpske nastaviti da rade na poboljšanju položaja porodica poginulih boraca i svih boračkih kategorija, kroz konsultacije i otvoren dijalog sa predstavnicima udruženja proisteklih iz Odbrambeno – otadžbinskog rata.

Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske, Nedeljko Mitrović, ovom prilikom se zahvalio predsjednici Cvijanović na prijemu, kao i na dosadašnjoj podršci aktivnostima organizacije.