Предсједница Републике Српске посјетила предузеће „Ела текстил Калцедонија“

17/06/2020

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић посјетила је данас предузеће „Ела текстил Калцедонија“ које се налази у оквиру Агроиндустријске зоне Нова Топола.

Предсједница Републике Српске изјавила је да је предузеће „Ела текстил Калцедонија“ најбољи примјер сарадње имеђу локалног и републичког нивоа власти и страних инвеститора.

„Када дође један страни инвеститор он може да служи као најбоља порука осталима. Када је Влада Српске подржавала успостављање ове индустријске зоне, знали смо да ће она бити значајна за развој Градишке и додатно запошљавање. Тај циљ је постигнут“, рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је изразила задовољство што Република Српска и Градишка имају страног инвеститора који има добро искуство са Српском и Српска са њим.

„Импресионирана сам оним што видим у овом предузећу. То је један уређен систем и служи на част Градишци, Српској и инвеститору“, рекла је предсједница Републике.

Према ријечима предсједнице Републике Српске, Градишка је стигла међу оне локалне заједнице које су слањем позитивних пословних порука успјеле да привуку и привлаче све већи број страних инвеститора.