Предсједница Републике Српске и српски члан Предсједништва БиХ обишли радове на изградњи тениских терена на којима ће бити одржан тениски турнир Адриа тур

16/06/2020

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик обишли су данас радове на изградњи тениских терена у Парку Младен Стојановић на којима ће бити одржан тениски турнир Адриа тур 3. и 4. јула.

Предсједница Републике Српске је нагласила да је велики догађај пред нама, те да је јако важно да Бањалука и Српска одговоре изазову.

Предсједница Цвијановић је напоменула да су се институције Републике Српске брзо организовале и показале капацитет да могу и финансијски и логистички да подрже одржавање оваквог догађаја.

„То подразумијева ангажман Владе Српске, Кабинета предсједника, Градске управе и задовољство ми је што ћемо након овог тешког периода короне, имати овако велику ствар у Бањалуци“, рекла је предсједница Републике.

Према ријечима предсједнице Републике Српске, очекује се доста посјетилаца, да ће град профункционисати на другачији начин.

„Жељели смо то, сањали, раније није било оствариво, али захваљујући Новаку и многим добрим људима то ће се сада остварити. Након овога услиједиће још неколико великих догађаја у Бањалуци, јер овим ћемо показати да Бањалука може бити мјесто које ће угостити планетарну звијезду“, поручила је предсједница Цвијановић.