Predsjednica Republike Srpske i srpski član Predsjedništva BiH obišli radove na izgradnji teniskih terena na kojima će biti održan teniski turnir Adria tur

16/06/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obišli su danas radove na izgradnji teniskih terena u Parku Mladen Stojanović na kojima će biti održan teniski turnir Adria tur 3. i 4. jula.

Predsjednica Republike Srpske je naglasila da je veliki događaj pred nama, te da je jako važno da Banjaluka i Srpska odgovore izazovu.

Predsjednica Cvijanović je napomenula da su se institucije Republike Srpske brzo organizovale i pokazale kapacitet da mogu i finansijski i logistički da podrže održavanje ovakvog događaja.

“To podrazumijeva angažman Vlade Srpske, Kabineta predsjednika, Gradske uprave i zadovoljstvo mi je što ćemo nakon ovog teškog perioda korone, imati ovako veliku stvar u Banjaluci”, rekla je predsjednica Republike.

Prema riječima predsjednice Republike Srpske, očekuje se dosta posjetilaca, da će grad profunkcionisati na drugačiji način.

“Željeli smo to, sanjali, ranije nije bilo ostvarivo, ali zahvaljujući Novaku i mnogim dobrim ljudima to će se sada ostvariti. Nakon ovoga uslijediće još nekoliko velikih događaja u Banjaluci, jer ovim ćemo pokazati da Banjaluka može biti mjesto koje će ugostiti planetarnu zvijezdu”, poručila je predsjednica Cvijanović.