Предсједница Републике Српске упутила честитку Ватерполо репрезентацији Србије поводом освајања Свјетске лиге

23/06/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку Ватерполо репрезентацији Србије поводом освајања Свјетске лиге.

„Изузетно ми је задовољство да, у име грађана Републике Српске и у своје име, играчима, селектору и стручном штабу Ватерполо репрезентације Србије упутим најискреније честитке поводом освајања Свјетске лиге.

Много пута до сада сте показали да тимски рад, упорност и преданост доносе успјех, и на најљепши могући начин постали најбољи амбасадори своје државе и народа, што и нас из Републике Српске чини поносним.

Уз искрене жеље да и у будућности наставите да остварујете само најбоље резултате и да вам освајање Свјетске лиге буде подстрек за даље успјехе, срдачно вас поздрављам“, наведено је у честитки предсједнице Републике Српске.

Предсједница Републике Српске упутила је честитку и репрезентативки Србије у стрељаштву Зорани Аруновић која је данас Србији донијела  прву златну медаљу на Европским играма у Минску, пожељевши пуно спортске среће и успјеха, како Зорани Аруновић тако и осталим такмичарима из Србије.