Предсједница Републике Српске упутила честитку Валентини Матвијенко поводом поновног избора на функцију предсједника Савјета Федерације Горњег дома парламента Русије

25/09/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку Валентини Матвијенко поводом поновног избора на функцију предсједника Савјета Федерације Горњег дома парламента Русије.

„У име грађана Републике Српске и своје име упућујем Вам најискреније честитке поводом поновног избора на функцију предсједника Савјета Федерације Горњег дома парламента Русије.  

Са посебним задовољством можемо потврдити да су свеукупни односи Републике Српске и Руске Федерације на високом нивоу и истакнемо нашу опредјељеност да заједно и даље радимо на јачању пријатељских веза наших народа, које повезују традиционално пријатељство, дубоке културне и духовне везе.

Користим ову прилику да се захвалим Вама и руководству Руске Федерације, на челу са предсједником Владимиром Путином, за сталну пажњу и подршку коју пружате Републици Српској.

Уз изразе дубоког поштовања, желим Вам добро здравље, пуно среће и успјеха, нових побједа и достигнућа на добробит Русије и руског народа“, наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.