Предсједница Републике Српске упутила честитку поводом крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог Aрхангела Михаила

20/11/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом крсне славе  Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог Aрхангела Михаила, упутила је честитку министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Дарку Ћулуму и свим припадницима МУП-а.

„У име грађана Републике Српске и у своје име вама и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске упућујем искрене честитке поводом крсне славе – Светог Aрхангела Михаила.

Министарство унутрашњих послова, као стуб безбједности и чувар нашег поретка, гаранција је да ће наши грађани живјети мирније и безбједније, а да ће Република уживати стабилност коју заслужује.

Континуираним развојем и напретком, јачањем капацитета и радећи у складу са највишим стандардима, МУП Републике Српске стекао је углед и повjерење, не само грађана, већ и других полицијских агенција из региона.

Обавеза институција Републике Српске је да наставе и даље да раде на оспособљавању, опремању и кадровском јачању Министарства унутрашњих послова, као гаранта безбједности Републике.

Са жељом да и у будућности остварујете своје планове и постижете успјехе и резултате у раду, joш једном вам честитам крсну славу – Светог Aрхангела Михаила“,  наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.