Предсједница Републике Српске предсједавала првом сједницом Организационог одбора Избора десет најбољих спортиста Републике Српске

30/11/2018

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић предсједавала је данас првом сједницом Организационог одбора Избора десет најбољих спортиста Републике Српске, који по 64. пут организује „Глас Српске“.

Предсједница Цвијановић се захвалила организатору на указаном повјерењу, као и на труду који „Глас Српске“ у континуитету улаже у очувању ове значајне манифестације.

Предсједница Републике је изразила увјереност да ће и ове године, као и претходних, организација бити на високом нивоу, како и приличи једној од најважнијих спортских манифестација у Републици Српској.

Поред избора најбољих спортиста Републике Српске, предвиђене су бројне награде, међу којима је и десет стипендија за најталентованије спортисте, те једног спортисту за инвалидитетом, које ће обезбиједити Министарство за породицу, омладину и спорт.

Датум одржавања манифестације је 21. децембар 2018. године, а на челу жирија овогодишњег избора биће прослављени српски одбојкаш Иван Миљковић.