Предсједница Републике Српске, поводом Васкрса, посјетила дјецу хоспитализовану на Клиници за дјечије болести Универзитетског клиничког центра

28/04/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић,  поводом Васкрса, посјетила је данас дјецу хоспитализовану на Клиници за дјечије болести Универзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци , честитала им Васкрс, уручила поклоне и пожељела брзо оздрављење.

Предсједница Цвијановић је рекла да је ово мали знак пажње према дјеци, која због здравственог стања нису могла да оду кући, као и према њиховим родитељима.

Предсједница Републике је истакла да је и раније долазила у посјете на УКЦ, али и у Дом за незбринуту дјецу „Рада Врањешевић“, те указала да постоји потреба и жеља да им се покаже пажња и дају поклони.

„Трудили смо се да улажемо и овдје правимо један бољи амбијент, али је у суштини увијек најважније да будемо хумани, да покажемо да водимо рачуна о нашим становницима, посебно дјеци“, рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике Српске је истакла да је данашња посјета мали знак пажње, те да им се уз дароване поклоне помогне да превазиђу то што на овај дан нису са својим породицама.

„Свима желим брзо оздрављење, а свим нашим грађанима који славе и прослављају овај велики празник желим да честитам Васкрс уз поздрав `Христос васкрсе`“, рекла је предсједница Српске.

Предсједница Републике је пожељела да се заједничким радом гради Република Српска.