Поводом обиљежавања Дана града Лакташи предсједнику Додику уручен Златни грб града

24/04/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствовао је данас у Лакташима свечаној академији поводом обиљежавања Дана града Лакташи.

На свечаној академији, предсједнику Републике Српске уручен је Златни грб за допринос развоју града што га је, како је рекао, обрадовало јер је то признање од људи са којима живи од рођења и који знају за шта се залагао.

Предсједник Додик је подсјетио да је био један од важнијих руководилаца ове општине док је она била изразито неразвијена и борила се за свој статус у веома тешким околностима.

Предсједник Републике је истакао да су Лакташи заслужили статус града у којем је сконцентрисан значајан дио привреде Српске и гдје је запослен знатан број људи.

„Лакташи су перспективан град за живот и пословање. Овај град спроводи најбоље планове за привлачење домаћих и страних инвеститора“, рекао је предсједник Српске. 

Предсједник Додик је позвао инвеститоре да и даље улажу у Лакташе гдје је веома повољан развојни програм захваљујући којем Република Српска боље стоји.