Честитка поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске

03/04/2024

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку, поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске, министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима МУП-a Републике Српске.

„Поводом Дана полиције Републике Српске, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, вама и свим припадницима МУП-а Републике Српске, желим да честитам дан обиљежавања њихове службе и посвећености.

Професионалним радом успјешно обављате задатке у борби против свих безбједносних пријетњи, потврђујући да сте један од кључних чинилаца и незамјењив дио безбједносног сектора Републике Српске.

Уједно, његујући дугогодишње традиције и пратећи савремене токове, данас се сврставате у ред врхунски организованих служби безбједности.

Овај датум подсјећа нас на важност мира и слободе, те сјећање на све оне који су се борили за те вриједности. Свим припадницима полиције који су уткали своје животе у темеље Републике Српске одајемо посебно почаст и изражавамо своје дубоко поштовање и захвалност.

Желим вам срећан Дан полиције, професионалне успјехе, много личне и породичне среће и да нам се Република Српска развија, да је сви заједно чувамо за будуће генерације“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.