Predsjednica Republike Srpske prisustvovala svečanoj sjednici Skupštine opštine Čelinac povodom Dana i krsne slave opštine – Sabor Svetog arhangela Gavrila

26/07/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je večeras svečanoj sjednici Skupštine opštine Čelinac povodom Dana i krsne slave opštine  – Sabor Svetog arhangela Gavrila.

Čestitajući rukovodstvu Čelinca i građanima Dan i krsnu slavu opštine, predsjednica Cvijanović je istakla da je ova lokalna zajednica imala brojne izazove u prethodnom periodu, od kojih je posebno pomenula velike poplave, ali da su svi problemi rješavani zajedničkim snagama.

Predsjednica Republike Srpske izjavila je da vlasti u ovoj lokalnoj zajednici u saradnji sa Vladom i republičkim institucijama niz godina realizuju brojne važne projekte za građane ove opštine.

“Čitav niz velikih projekata je realizovano ovdje, počev od gradnje i obnova škola, preko unapređenja lokalne putne infrastrukture. U narednom periodu nastavljamo dalje”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Srpske je naglasila da će Vlada Republike Srpske, ali i svi nosioci različitih funkcija na različitim nivoima, dati sve od sebe da realizuju ono što je u interesu građana.

“Želim da zajedno koračamo u budućnost. Republika Srpska sigurno ima dobru budućnost, zajedno sa svim našim lokalnim zajednicama. Ali, da bi ta budućnost bila sigurna i bezbjedna treba nam ono što se zove jaka veza između republičke i lokalne vlasti. Zbog toga sam zahvalna što smo čitav niz godina imali upravo takvu konekciju ovdje”, poručila je predsjednica Cvijanović.