Predsjednica Republike Srpske prisustvovala prijemu povodom Božića koji je upriličio NJegovo preosveštenstvo episkop banjalučki Jefrem

06/01/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovali su danas u Banjaluci prijemu povodom Božića koji je upriličio NJegovo preosveštenstvo episkop banjalučki Jefrem.

Predsjednica Republike Srpske izrazila je zadovoljstvo činjenicom da je saradnja između institucija Republike Srpske i SPC odlična.

„Ta podrška je jako važna u izgradnji društva, duhovnosti i njegovanja vrijednosti na kojima počiva Republika Srpska”, istakla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je rekla da su sa vladikom Jefremom razgovarali o stvarima koje su važne za razvoj i napredak društva, odnosno Republike Srpske.

„Praznici su vrijeme okupljanja kada sumiramo određene rezultate i kada prezentujemo neke naše planove”, istakla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Srpske je rekla da je zadovoljna što je Republika Srpska jaka i stabilna i ide sigurno i hrabro u budućnost.