Predsjednica Republike Srpske prisustvovala svečanoj akademiji povodom Dana grada Doboja

25/06/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je danas u Doboju svečanoj akademiji povodom Dana grada.

Predsjednica Republike Srpske rekla je da je Srpska snažna onoliko koliko su snažne njene lokalne zajednice, te naglasila da će Doboj, koji je realizovao mnoštvo dobrih projekata, i dalje imati podršku republičkih institucija.

Predsjednica Cvijanović u obraćanju je istakla da je praznik Doboja – praznik cijele Srpske.

“I da ulažemo u Srpsku i u svaku opštinu. Ponosna sam na to šta smo do sada uradili u Doboju, na mnoštvo dobrih projekata i zahvalna sam ljudima koji su na lokalnom nivou prepoznali potrebe građana i delegirali dobre projekte republičkim organima u smislu da oni budu sprovedeni”, rekla je predsjednica Srpske.

Predsjednica Cvijanović je u obraćanju ocijenila i da je gradska vlast odgovorna prema građanima, kao i republička, te da treba ići putem razvoja uprkos pandemiji.

“Srpska je u tom smjeru pokazala žilavost i svoje kapacitete. U tome je snaga Srpske”, rekla je predsjednica Cvijanović i zahvalila ljudima iz zdravstvenog sektora koji su pomogli u vezi sa pandemijom virusa korona.

Predsjednica Republike je naglasila da će Doboj i dalje imati podršku republičkih institucija, te istakla da je potrebna ta veza lokalnog i republičkog jer bez toga nema rješavanja problema na lokalnom nivou.

“Važno je da se oslanjamo jedni na druge i imamo stabilne lokalne zajednice, čime je svijetla budućnost cijele Srpske. Živio Doboj i živjela Srpska!”, poručila je predsjednica Cvijanović.