Izbor 10 najboljih sportista Republike Srpske u organizaciji “Glasa Srpske”

12/12/2022

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uručio je večeras nagradu najboljem sportisti Republike Srpske za ovu godinu karatisti Pavlu Dujakoviću, na manifestaciji Izbor 10 najboljih sportista, u organizaciji “Glasa Srpske”.

Predsjednik Dodik čestitao je “Glasu Srpske” na uspješnoj organizaciji ovogodišnje manifestacije, kao i svim nagrađenima, poželjevši im uspjeh u njihovom sportskom nastojanju da budu bolji ili brži bar za sekundu ili korak i da pokazuju svoje umijeće na najbolji mogući način.

Predsjednik Republike Srpske izjavio je da želi da Srpska bude zajednica koja će na poseban način stimulisati i prepoznati talente i stvoriti uslove da imaju najbolji mogući ambijent.

“Iz Republike Srpske je mnogo velikih sportista širom svijeta. Uvijek sam sretan i zadovoljan i kada vidim da neko od naših sportista nosi dres Srbije i zastupa reprezentativne i druge kvalitete naše matice i pomislim da smo svi zajedno doprinijeli tome”, rekao je predsjednik Republike.

Predsjednik Srpske istakao je da je Tijana Bošković trenutno nesumnjivo jedno od najzaslužnijih imena iz Republike Srpske, uz plejadu drugih koji su obilježili Banjaluku i Republiku Srpsku, te da sada dolaze mlade sportske snage koje treba podržati.