Честитка поводом Дана државности Републике Србије – Сретења

14/02/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку предсједнику Србије Александру Вучићу и свим њеним грађанима, поводом Дана државности Републике Србије – Сретења.

„Поштовани господине предсједниче, поводом Дана државности Републике Србије – Сретења, задовољство ми је да Вама и свим грађанима Србије упутим најискреније честитке и пожелим много успјеха у развоју земље.

Сви ми у Републици Српској изузетно смо поносни што је Србија, са Вама на челу, сваке године економски и политички напреднија и као таква велики је ослонац свим Србима гдје год да живе.

Србија у Републици Српској увијек има искреног и поузданог сарадника и пријатеља, јер нас повезују снажне и нераскидиве везе, братска љубав, заједничко насљеђе, поријекло, прошлост, а вјерујем и свијетла будућност.

Желим да искористим и ову прилику да Вама и државном руководству Србије изразим захвалност на несебичној помоћи у протеклом периоду која се огледа у бројним пројектима реализованим у Републици Српској, као и на новим са којима ћемо наставити да стварамо услове за бољи живот наших грађана.

Поштовани господине предсједниче, са најбољим жељама за јаку, стабилну и напредну Србију, примите изразе мог посебног поштовања и уважавања“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.