Предсједница Републике Српске отвoрила Фестивал домаћих производа

26/08/2022

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић вечерас је у Бањалуци свечано отвoрила Фестивал домаћих производа који се одржава у организацији Удружења младих економиста.

Предсједница Републике рекла је да је у данашње вријеме важно, више него икада, подстицати домаћу производњу и развијати свијест о потреби куповања домаћег производа.

Предсједница Цвијановић је рекла да домаће јесте најбоље и најздравије и да Фестивал домаћег производа у Бањалуци доприноси једној тако великој акцији.

„Сигурна сам да ћемо и убудуће бити заједно – институције и удружења која промовишу домаћу производњу, посебно производњу хране, што је најважнији задатак“, рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је нагласила да је то посебно важно у оваквим тешким и турбулентним временима, те да је Удружење младих економиста организација која са институцијама Српске сарађује свих ових пет година од свог оснивања.

Предсједница Цвијановић је рекла да је Фестивал домаћег производа велика манифестација која служи да се потрошачима покаже шта су домаћи производи, додајући да чињеница да из године у годину расте број излагача на овој манифестацији показује да су произвођачи препознали важност оваквих догађаја.