Обилазак радова на изградњи тениских терена у Парку “Младен Стојановић” у Бањалуци

03/04/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик обишао је данас радове на изградњи тениских терена у Парку „Младен Стојановић“ у Бањалуци.

Предсједник Републике је изјавио да ће све бити спремно за тениски турнир „Српска опен“ као највећи спортски догађај у Српској и БиХ након олимпијаде.

„Овдје сам био прије десет дана и сада видим да грађевинци финиширају радове. Терен је припремљен и има довољно времена да све буде финализовано“, рекао је предсједник Додик.

Предсједник Републике каже да је интерес за турнир огроман и да Бањалука и Српска овим добијају значајан спортски догађај.

„Веома смо почаствовани што смо добили могућност да организујемо овај турнир. Све што смо урадили доказ је наше способности и умијећа, иако су рокови за изградњу били кратки. Изградили смо сјајан комплекс који ће остати Бањалуци и спортској заједници Српске“, рекао је предсједник Додик и додао да ће на централном терену бити 6.000 сједећих мјеста и да су створени врхунски услови за тенисере, а интерес за куповину карата за турнир је огроман.