Prijem za plivačku reprezentaciju Ruske Federacije

26/04/2024

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik upriličio je danas, u Palati Republike, prijem za plivačku reprezentaciju Ruske Federacije predvođenu trenerom Sergejem Čepikom.

Tom prilikom, predsjednik Srpske je istakao da je počastvovan dolaskom ove reprezentacije u Banjaluku koja će nastupiti na Međunarodnom plivačkom mitingu „22. april“.

Predsjednik Dodik je naglasio da uvijek podržava sportske manifestacije i takmičenja koja promovišu Republiku Srpsku, te da će učešćem vrhunskih plivača iz Rusije ovaj plivački miting biti posebno obogaćen.

Tokom prijema, trener ruske plivačke reprezentacije Sergej Čepik je izrazio zahvalnost predsjedniku Republike na toploj dobrodošlici, odličnoj organizaciji i jačanju međunarodnih odnosa  kroz sport.

Predsjednik Srpske je poželio plivačkoj reprezentaciji Ruske Federacije ugodan boravak u Srpskoj, te puno uspjeha i sreće na ovom, ali i na svim predstojećim takmičenjima.

Prijemu su prisustvovali i amabasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Selma Čabrić.

Fotografije: Kabinet predsjednika Republike Srpske / Borislav Zdrinja