Čestitka povodom Svjetskog dana civilne zaštite i Dana Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske

29/02/2024

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rukovodstvu i svim pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, najiskrenije čestitke povodom Svjetskog dana civilne zaštite i Dana Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske.

„Vaša stručnost i posvećenost u radu, kao i sposobnost da reagujete na različite izazove sa kojima se susrećemo, od izuzetnog su značaja za našu zajednicu. Vaša posvećenost zaštiti ljudskih života i pomoć ugroženima u slučaju nesreća pokazuje veliku humanost i sposobnost da se naše zajednice izdignu i u najtežim okolnostima.

Neka ova svečanost bude prilika za razmišljanje o postignućima i zajedničkoj radosti u uspjesima. Nadam se da će Republička uprava civilne zaštite nastaviti, sa još većim uspjehom obavljati kompleksne i kritične zadatke, te raditi na napredovanju i unapređenju sektora civilne zaštite u Republici Srpskoj.

Sa iskrenim željama za mnogo uspjeha u svim vašim budućim aktivnostima koje su od suštinskog značaja za zaštitu ljudskih života, imovine i životne sredine, srdačno vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.