Čestitka povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja

14/02/2023

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim njenim građanima, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja.

„Poštovani gospodine predsjedniče, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja, zadovoljstvo mi je da Vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke i poželim mnogo uspjeha u razvoju zemlje.

Svi mi u Republici Srpskoj izuzetno smo ponosni što je Srbija, sa Vama na čelu, svake godine ekonomski i politički naprednija i kao takva veliki je oslonac svim Srbima gdje god da žive.

Srbija u Republici Srpskoj uvijek ima iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja, jer nas povezuju snažne i neraskidive veze, bratska ljubav, zajedničko nasljeđe, porijeklo, prošlost, a vjerujem i svijetla budućnost.

Želim da iskoristim i ovu priliku da Vama i državnom rukovodstvu Srbije izrazim zahvalnost na nesebičnoj pomoći u proteklom periodu koja se ogleda u brojnim projektima realizovanim u Republici Srpskoj, kao i na novim sa kojima ćemo nastaviti da stvaramo uslove za bolji život naših građana.

Poštovani gospodine predsjedniče, sa najboljim željama za jaku, stabilnu i naprednu Srbiju, primite izraze mog posebnog poštovanja i uvažavanja“, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.