Predsjednica Republike Srpske prisustvovala kulturnim događajima koji se održavaju u okviru memorijalnog festivala “ŠA fest”

28/07/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je  večeras u Prijedoru kulturnim događajima koji se održavaju u okviru memorijalnog festivala “ŠA fest” i izrazila zadovoljstvo što je u prilici da podrži ovu sjajnu manifestaciju, posvećenu muzičaru i slikaru Daliboru Popoviću Mikši.

Predsjednica Srpske družila se sa učesnicima programa ovogodišnjeg memorijalnog “ŠA festa” pod nazivom “ŠA ulica” i tom prilikom istakla da je želja večerašnjeg okupljanja to da budu podržani svi mladi ljudi i talenti koji žele da se afirmišu.

“Ono što nas okuplja večeras ovdje je želja da podržimo mlade ljude i talente, kao i da pokažemo poštovanje i da čuvamo uspomenu na sjajnog Mikšu, koji je isto tako ostavio trag u ovom gradu i kao muzičar i slikar”, istakla je predsjednica Republike.

Predsjednica Cvijanović je dodala da je ovaj događaj nešto sjajno i za Prijedor.

“Vidim da je grad pun živosti, ova ulica je večeras okupila djecu i mlade, potencijalne umjetnike, ali i sve ljude da uživaju u ovom događaju”, rekla je predsjednica Republike Srpske.