Predsjednica Republike Srpske prisustvovala dobrotvornoj večeri  za izgradnju svetosavskog parohijskog doma pored Hrama Svetog proroka Ilije u Prijedoru

02/06/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je večeras u prijedorskom naselju Urije dobrotvornoj večeri  za izgradnju svetosavskog parohijskog doma pored Hrama Svetog proroka Ilije i istakla da joj je zadovoljstvo vidjeti kako teče njegova izgradnja.

“Zadovoljna sam i srećna što kao predsjednik Republike mogu da nekim manjim dijelom učestvujem u realizaciji ovako sjajnog projekta. Uvijek se osjećam dobro u Prijedoru, ne samo zato što sam počasni građanin, nego i zbog toga što se ovdje može mjeriti napredak onoga što republičke i lokalne vlasti zajedno rade. Sigurna sam da će svi građani Prijedora imati korist od ovakvih projekata”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je najavila da će republičke i gradske vlasti nastaviti raditi zajedno.

“Ima tu još velikih stvari i izazova koje treba rješavati. Zahvalna sam i lokalnim vlastima za inicijativu koju oni pokazuju, ali i saradnju koju pružaju republičkim institucijama”, istakla je predsjednica Republike.