Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku  Ani Brnabić povodom njenog ponovnog izbora za  predsjednicu Vlade Republike Srbije

26/10/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Ani Brnabić povodom njenog ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.

Uvjerena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbijediti sveukupni napredak.

Ekonomski razvijena i politički stabilna Republika Srbija najsnažniji je oslonac Republike Srpske, te koristim priliku da još jednom izrazim zahvalnost instutucijama Republike Srbije na podršci i na brojnim infrastrukturnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj.

Uz iskreno uvjerenje da će Vlada Republike Srbije sa Vama na čelu, nastaviti putem uspjeha na svim poljima, a institucionalne veze između Republike Srbije i Republike Srpske i bratski odnosi biti još čvršći, srdačno Vas pozdravljam”, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.