Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Radovanu Ivanoviću i Đorđu Periću

10/10/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Radovanu Ivanoviću,  pobjedniku 75. Svjetskog kupa harmonike u Zofingenu u Švajcarskoj i mladom harmonikašu Đorđu Periću, koji se na ovom festivalu plasirao među pet najboljih.

 „Izuzetno mi je zadovoljstvo da vam, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, čestitam izuzetne rezultate ostvarene na  festivalu koji  je okupio najbolje harmonikaše iz cijeloga svijeta, Radovanu Ivanoviću osvajanje prvog mjesta u master kategoriji i Đorđu Periću, najmlađem učesniku svjetske smotre harmonike, koji se plasirao među pet najboljih.

Postignuti vrhunski rezultati Radovana Ivanovića i Đorđa Perića, pokazatelj su njihovog velikog potencijala, ali i ozbiljnog i predanog rada  u koji su utkali svoju ljubav prema jednom od najkompleksnijih muzičkih instrumenata.

Sa željom da i u narednom periodu bilježite samo uspjehe,  na ponos i radost svih nas u Republici Srpskoj, srdačno vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.